Politica de retur

Cadourile DughiBox sunt alese cu mare grijă, apreciere, și suflet… dar dacă totuși ceva te nesatisface, ai posibilitatea să returnezi produsele în termen de 14 zile fără să precizezi motivul înapoierii, conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014.

 

Cutiile DughiBox pot fi returnate numai dacă sunt în aceeași stare în care au fost livrate, atât ambalajul (cutia), cât și produsele dinăuntru. Nu se acceptă pentru retur produse, care prezintă forme de consum sau uzură, cu ambalajul desfăcut sau desigilat.

Procedura de retur presupune:

  1. Contactezi DughiBox prin formularul de contact sau la adresa de mail contact@dughibox@ro;
  2. Expediezi (pe adresa firmei*) cutia/cutiile însoțită/însoțite de toate produsele, cu ambalajul original și o copie a facturii. Returnarea se face prin curier rapid, cu confirmare de primire**;
  3. În termen de 7 zile DughiBox îți va restitui contravaloarea comenzii, cu excepția costului de transport.

*Sibiu, Calea Cisnădiei, nr. 50

**Dacă cutia, respectiv produsele returnate, se află într-o stare, în care nu mai pot fi revândute ca noi, îți va fi solicitată contravaloarea readucerii acestora în stadiul inițial (dacă este posibil). În cazul în care nu ești de acord cu această taxă, coletul se va întoarce la tine pe costurile tale. Această clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse de pe acest site, folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.